Arkiv för november, 2009

Risky Business får bästa betyg: 5+

torsdag, november 26th, 2009

Sydöstran har testat sällskapsspel inför julen och Risky Business placerar sig överlägset först med hela 5+ i betyg.

“Grattis alla killar och tjejer som gillar att  spela frågespel där de krävs lite extra tuffa nerver. Här har ni julens kanske allra bästa frågespel – Risky Business.”

“Grattis alla killar och tjejer som gillar att spela frågespel där de krävs lite extra tuffa nerver. Här har ni julens kanske allra bästa frågespel – Risky Business.”

Risky Business - "julens kanske allra bästa sällskapsspel"

Risky Business - "Julens kanske allra bästa frågespel"

Resespelet Veto - snart i butik!

söndag, november 15th, 2009

Jippi!, snart finns Veto att köpa i butik! Det är den perfekta julklappen till en vän, eller kanske till dig själv om du ska ut och resa i juletid.

Veto är ett resespel i form av ett frågespel. Det är specialanpassat för att spelas på resan; den snyggt designade lådan är tillverkad i tålig plåt för att du enkelt ska kunna packa ner det i resväskan. Den magnetiska spelplanen, som sitter på insidan av locket, gör att Veto går att spela överallt. Det spelar ingen roll om det bumpar och skumpar.

Veto består av 400 ämnen med 1200 frågor, i varje ämne finns tre frågor av olika svårighetsgrad och du bestämmer själv vilken fråga du vill svara på. Ju svårare fråga, desto fler steg på spelplanen. Skulle ditt favoritämne komma kan du ropa VETO. Då har du chans att svara på alla frågor och plocka hem massvis med poäng. Men se upp så att du inte svarar fel!

Resespelet Veto

Resespelet Veto

Copyright Spel i kubik AB 2010